Voorzetwand isolatie

Heeft u voorzetwand isolatie nodig? Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen geschikt voor het isoleren van een voorzetwand. De meest gebruikte materialen zijn steenwol, glaswol, Métisse of PIR. De verschillende soorten isolatiewol en katoen isoleren goed tegen geluid, maar nemen iets meer ruimte in beslag. Met PIR-platen kunt u dunner isoleren, waardoor u meer binnenruimte heeft.

Een buitenmuur zonder isolatie verliest over het algemeen veel warmte. Dat is zowel slecht voor het milieu als voor uw portemonnee. Vooral oudere woningen en aangebouwde ruimtes (zoals garages) zijn niet altijd voorzien van een geïsoleerde muur. In de winter moet u daarom meer stoken om het aangenaam warm te krijgen en in de zomer zult u zien dat de temperatuur in huis snel oploopt.

Gelukkig kunt u hier zelf wat aan doen. Een muur is namelijk vrij eenvoudig te voorzien van een geïsoleerde voorzetwand. Hierbij plaatst u een extra wand met isolatiemateriaal voor de bestaande muur. U levert hierdoor wat binnenruimte in, maar krijgt er veel comfort voor terug.

Voor- en nadelen van voorzetwand isolatie

+ Lagere energiekosten
+ Aangenamere leefruimte
+ Eenvoudig te realiseren

– De binnenruimte wordt iets minder

Heeft u vragen over hoe uw voorzetwand geïsoleerd moet worden of twijfelt u tussen bepaalde soorten isolatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Bekijk hieronder ons gehele assortiment aan voorzetwand isolatie

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond