Dakisolatie

Dakisolatie is erg belangrijk onderdeel van uw dak. Gemiddeld gaat zo’n 25 tot 30% van de warmte in een huis verloren via het dak. Door het aanbrengen van isolatie houdt u de warmte in uw huis en zorgt u voor een warme en aangename woning. Bovendien bespaart u hiermee op uw energierekening. Dakisolatie is dus om meerdere redenen een slimme investering. Daarbij hoeft u het plaatsen van de isolatie niet perse uit te besteden, want meestal is dit eenvoudig zelf te plaatsen.

Welke soort dakisolatie je het beste kunt kiezen, hangt van een aantal factoren af. Voorbeelden hiervan zijn het type dak (schuin of plat), de locatie waar het isolatiemateriaal moet komen (binnen of buiten), het budget en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur.

Bij Isolatieheld proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn door een uitgebreid assortiment dakisolatie aan te bieden voor een zo scherp mogelijke prijs. Lees hieronder verder voor wat extra informatie over uw type dak en welk isolatiemateriaal hier voor geschikt is.

Meer lezen over de toepassingen

Bekijk hieronder ons assortiment aan dakisolatie

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond