Volumekorting!

Métisse RRT Isolatierollen

Prijs per pak: 37,3941,71

geschikt voor muurisolatie  geschikt voor vloerisolatie  geschikt voor dakisolatie

Métisse RRT isolatierollen zijn gemaakt uit gerecycled katoen. Dit natuur- en milieuvriendelijke isolatiemateriaal is vooral geschikt voor toepassingen binnenshuis. Zoals isolatie voor schuine daken, plafonds, voorzet- en scheidingswanden of vloeren. Dit isolatiemateriaal is verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes.

 

NU: Métisse RRT ook per rol verkrijgbaar

✔️ Volumevoordeel ✔️

➞ Vanaf 2 rollen ontvangt u 10% korting!

➞ Bij een bestelling vanaf 16 rollen ontvangt u 15% korting!

 

 

Wissen
Afmetingen N/B

Beschrijving

Métisse

IVM BRAND OP DE FABRIEK IS DIT TIJDELIJK SLECHT LEVERBAAR, VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VIA VERKOOP@ISOLATIEHELD.NL OF BEL NAAR 013-5052848.

 

Métisse RRT isolatierollen is hoogwaardig isolatiematiaal wat zowel thermisch als akoestisch uitstekend isoleert. Het materiaal is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en draagt daarom bij aan een gezond leefklimaat. Isolatierollen van katoen zijn erg flexibel maar toch vormvast. Hierdoor laat het materiaal zich goed klemmen tussen balklagen, kepers en staanders. En omdat het werken met katoenisolatie niet leidt tot irritatie, hoeft u geen beschermende kleding te dragen.

Métisse katoenisolatie isoleert niet alleen goed tegen warmte en kou, maar is daarnaast ook een prima geluidsisolatie. Het absorbeert geluid waardoor contact- en buitengeluiden veel minder hoorbaar zijn. Katoenisolatie beschikt over een hoge warmte opslagcapaciteit. Dit zorgt er in de winter voor dat het binnen aangenaam warm is. Terwijl het in de zomer de warmte langer vasthoudt (6 tot 8 uur) en het langer koel blijft in huis.

Voordelen van Métisse

  • Eenvoudig te verwerken
  • Koel in de zomer en warm in de winter
  • Zowel thermisch als akoestische isolatie
  • 100% natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal

Métisse RRT is ook in platen verkrijgbaar

Duurzame en milieuvriendelijke isolatie, waarbij spraken is van upcyclen. Spijkerbroeken en wollen truien die u warm houden in de winter heeft dezelfde functie als isolatiemateriaal. Doordat de kwaliteit van kleding de laatste jaren steeds minder is geworden, kan de ingeleverde kleding steeds minder vaak gebruikt worden door een 2e eigenaar. Métisse isolatie voorkomt dat kleding als afval wordt verbrand, en zo een tweede leven krijgt als isolatiemateriaal.

 

Extra informatie

Afmetingen N/B
Lengte

3400mm, 4000mm, 4900mm, 7500mm

Dikte

50mm, 80mm, 100mm, 120mm

R-waarde

1,25, 2,05, 2,55, 3,05

Merken

Metisse

Materialen

Métisse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Métisse RRT Isolatierollen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.