Randisolatie – 25m x 20cm x 5mm

Prijs per pak: 21,95 incl. btw (18,14 excl. btw)

Elastische randisolatie in densiteit 20 kg/m³ met uitstekende contactgeluid reducerende eigenschappen. De randisolatie is
waterbestendig, chemisch inert en bestand tegen de meeste chemicaliën.

€ 15,50

Artikelnummer: 7445903794763 Categorieën: ,

Beschrijving

Randisolatie 20cm x 25m

Randisolatie is het isolatiemateriaal dat als kantstrook aan de randen van een ruimte of bouwelement aangebracht wordt om koudebruggen (thermische isolatie) of geluidsbruggen (akoestische isolatie) te vermijden, maar wordt ook toegepast bij vloerverwarming om de verwarmde dekvloer en afwerkvloer te laten uitzetten en krimpen zonder scheuren of barsten te geven (denk ook aan randisolatie rond kolommen e.d.).

Elastische materiaal dus gemakkelijk op elke plek te leggen. Sluit randen extra goed af middels randisolatie.

Is Randisolatie nodig?

Een chape met vloerverwarming is onderhevig aan uitzet- en krimpspanningen. Deze ontstaan door temperatuurverschillen in de vloer en soms ook als gevolg van zetting van de ruwbouw. Om te voorkomen dat er scheuren in de dekvloer gaan ontstaan, voorziet men de chape van uitzetvoegen en brengt men randisolatie aan. Door middel van randisolatie voorkomt u dat er koudebruggen ontstaan. Koop nu randisolatie 20cm x 25m!

Waarom Randisolatie bij betonvloer?

Een van de belangrijkste voordelen van randisolatie op betonvloeren is het voorkomen dat de betonvloer door opdrogen en/of temperatuurswisselingen bijvoorbeeld gaat scheuren of barsten. Door het aanbrengen randisolatie kan de vloeren krimpen en uitzetten zonder te gaan barst of scheuren.

Wat is Chapeband?

Een bumper tussen de ruwbouw en de ondervloer (uitvulchape, chape, vloer). Koudebrug is een isolatie tussen de ruwbouw en de binnen afwerking. Voor vloeren is dat de isolatie tussen de buitendorpels en de opbouw van de vloeren.
Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Randisolatie – 25m x 20cm x 5mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.