Randisolatie – 25mtrx10cmx5mm

Prijs per pak: 11,50 incl. btw (9,50 excl. btw)

Elastische randisolatie met kleefstrook en met uitstekende contactgeluid reducerende eigenschappen. De randisolatie is
waterbestendig, chemisch inert en bestand tegen de meeste chemicaliën.

Voorkom scheuren in uw betonvloer door een isolatieband te plaatsen. Gemakkelijk wegsnijden na storten betonvloer. Randisolatie beweegt met uw vloer mee.

€ 11,50

Artikelnummer: 7424903613632 Categorieën: ,

Beschrijving

Randisolatie 25mtrx10cmx5mm is het isolatiemateriaal dat als kantstrook aan de randen van een ruimte of bouwelement aangebracht wordt om koudebruggen (thermische isolatie) of geluidsbruggen (akoestische isolatie) te vermijden. Door de bewegelijkheid is het vaak gelegd in vloeren met vloerverwarming. De randisolatie kan het uitzetten en/of krimpen van vloeren opvangen. Op deze manier is de kans op scheuren of barsten in een vloer, ontzettend klein. Denk ook aan randisolatie rond kolommen e.d. Bestel nu Randisolatie 25mtrx10cmx5mm!

Elastische materiaal dus gemakkelijk op elke plek te leggen. Sluit randen extra goed af middels randisolatie.

Is Randisolatie nodig?

Een chape met vloerverwarming is onderhevig aan uitzet- en krimpspanningen. Deze ontstaan door temperatuurverschillen in de vloer en soms ook als gevolg van zetting van de ruwbouw. Om te voorkomen dat er scheuren in de dekvloer gaan ontstaan, voorziet men de chape van uitzetvoegen en brengt men randisolatie aan. Door middel van randisolatie voorkomt u dat er koudebruggen ontstaan.

Waarom Randisolatie bij betonvloer?

Een van de belangrijkste voordelen van randisolatie op betonvloeren is het voorkomen dat de betonvloer door opdrogen en/of temperatuurswisselingen gaat scheuren of barsten. Door het aanbrengen randisolatie kan de vloeren krimpen en uitzetten zonder te gaan barst of scheuren. Voorkom schade aan je vloer, en plaats randisolatie!

Wat is Chapeband?

Een bumper tussen de ruwbouw en de ondervloer (uitvulchape, chape, vloer). Koudebrug is een isolatie tussen de ruwbouw en de binnen afwerking. Voor vloeren is dat de isolatie tussen de buitendorpels en de opbouw van de vloeren.

Bekijk ook randisolatie 25m x 15cm x 8 mm  en maak uw keuze!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Randisolatie – 25mtrx10cmx5mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.