Métisse PMA – Akoestische Isolatieplaten – 1.200x600mm

Prijs per pak: 112,70

geschikt voor muurisolatie  geschikt voor vloerisolatie

Métisse PMA isolatieplaten zijn gemaakt van gerecycled katoen en zijn uitermate geschikt voor het akoestisch isoleren van scheidingswanden, voorzetwanden, plafonds en vloeren. Deze platen absorberen 95% van het geluid bij slechts 45mm dikte. In een pak zitten 13 platen van 120 x 60 cm, dus totaal 9,36 m². Dit product heeft een milieu certificering van A+ en is daarmee één van de milieuvriendelijkste isolatieproducten.

✔️ Volumevoordeel ✔️

➞ Ontvang 5% korting per verpakking bij een bestelling van minimaal en maximaal 23 verpakkingen.

➞ Ontvang 10% korting per verpakking bij een bestelling van 24 verpakkingen of meer.

Wissen
Afmetingen Niet beschikbaar

Beschrijving

Deze akoestische plaat van Métisse is speciaal ontwikkeld voor geluidsisolatie en geluidabsorptie. Met een densiteit van 45 kg/m3 bereikt deze plaat een absorptiecoëfficiënt van 0,95. Dat wil zeggen dat 95% van het geluid geabsorbeerd wordt. De lange vezels van het gerecyclede katoen zorgen ervoor dat geluidsenergie tot in de kern van de plaat doordringt. Hierdoor is deze plaat uitermate geschikt als isolatie in scheidingswanden of plafonds waar geluidsoverdracht niet gewenst is. Tevens kunt u deze plaat gebruiken voor het akoestisch isoleren van machines, ventilatoren of bijvoorbeeld luchtkanalen.
Voor ruim de helft van alle ingezamelde kleding is nu een veel beter alternatief dan de afvalberg: upcyclen tot isolatiemateriaal. Deze niet meer herdraagbare kleding (zo’n 70% katoen) wordt verwerkt tot hoogwaardig thermisch en akoestisch isolatiemateriaal. Métisse isolatieplaten of rollen zijn zonder irritatie te verwerken.

Voordelen

  • Gemaakt van niet meer herdraagbare kleding
  • 100% irritatie-vrij te installeren
  • Uitmuntende akoestische absorptie

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar
Lengte

1200mm

Breedte

600mm

Dikte

45mm

R-waarde

0,95

Merken

Metisse

Materialen

Métisse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Métisse PMA – Akoestische Isolatieplaten – 1.200x600mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.