Dampschermfolie KL A1/B Wit (180µ – 2x25M)

Prijs per pak: 123,65 incl. btw (102,19 excl. btw)

Dampschermfolie is geschikt voor het damp- en luchtdicht afwerken van de warme kant (meestal de interieurkant) van dak- wand of vloerisolatie. Door het sterk dampremmend vermogen is bij correcte uitvoering het ontstaan van condensvocht in de constructie zo goed als uitgesloten.

€ 123,65

 

Artikelnummer: 7424931930947 Categorieën: ,

Beschrijving

Dampremmende Folie KL A1/B Wit (180µ – 2x25M)

 

De dampremmende folie zorgt ervoor dat vocht niet de kans krijgt om in uw isolatiemateriaal en/of constructie te gaan zitten. Deze dampschermfolie is van Polyetheen (PE) gemaakt. Het materiaal is redelijk flexibel en daardoor gemakkelijk te plaatsen. Doordat het waterdicht is, biedt dit optimale bescherming.

 

Wat is polyetheen PE?

Polyetheen (PE) is een kunststof die in de meeste kunststoffen is verwerkt. Het materiaal is opgebouwd uit koolstof en waterstof waardoor tijdens een verbranding er geen giftige stoffen vrij komen. Dankzij de UV-bestendigheid van het materiaal is het ideaal als isolatiemateriaal dankzij deze folie.

 

Let op!

Sommige woningen hebben aan de buitenkant al een laag dampremmende folie op het dak. Bij dakbedekking zoals bitumen en EPDM is dit het geval. Maar ook een dunne laag purschuim of al aangebrachte dampremmendefolie. Mocht dit zo zijn bij uw woning, plaats dan géén extra laag van deze folie. Mocht u dit alsnog doen, dan sluit u het vocht op. Dit kan schadelijke gevolgen hebben.

U hebt géén bescherming nodig voor het plaatsen van dit materiaal. Dus ook geen huid en/of oog irritatie. Dampremmende Folie, bekijk ook waterkerende Miofol Folie.

Miofol beschermt en verbetert isolatie – Meuwissen Gerritsen (mg-bouw.com)

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dampschermfolie KL A1/B Wit (180µ – 2x25M)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.